Orage tilbyr nå flere tjenester til B2B-markedet

I tillegg til å være en innholdsleverandør, tilbyr vi oversettelse og produksjon av innhold på fem språk. Mange bedrifter har forhandlere i hele Norden, og trenger hjelp med produksjon og oversettelse av salgsmateriell til alle nordiske språk. Dette kan vi løse for deg!

Vi kan også tilby annonsering som når ut til 16 millioner lesere i Norden – 10 millioner på print og 6 millioner digitalt. Ta kontakt med thomas@orage.no for mer informasjon.

Trenger du innhold til dine kunder?

Vi kan tilby innhold innen mange ulike kategorier. Du kan benytte hele eller deler av vårt innhold for å gi mer informasjon til dine kunder via websider, nyhetsbrev, DM eller andre flater – på norsk, svensk, dansk og finsk.

Våre redaktører og designere hjelper deg med å sette sammen riktig innhold med riktig uttrykk.
Innholdet kan streames til dine nettløsninger, eller vi kan sette opp egne nettløsninger for deg, med ønsket innhold og design.

Annonsering digitalt eller på papir

Orage har nå 16 millioner lesere i Norden, fordelt på:
• Print: 10 millioner lesere via 300 publikasjoner i Norden.
• Nett: 6 millioner unike lesere i Norden.
• Techradar.com: 250 000 unike lesere per uke.
• Digital PDF: 5 millioner digitale sidevisninger hver måned i Sverige.

Kontakt Thomas for mer info. Mail: thomas@orage.no eller mobil 93042130.

Grafisk design

Vårt designteam har bakgrunn fra byråer og mediehus. Vi designer ca. 50 000 sider i året og 300 omslag som skal fange leserens oppmerksomhet. Våre designere kan hjelpe din bedrift med å fornye sitt design.

Ta kontakt med bens@orage.no for mer informasjon.

B2B: Oversettelse til fem språk

Har du en bedrift med forhandlere i alle de nordiske landene? Har du jevnlig behov for å oppdatere produktinformasjon på alle nordiske språk? Da er vi en god samarbeidspartner! Fra vårt kontor i Tønsberg håndterer vi alle nordiske språk, samt engelsk. Vi kan ta oss av oversettelse, språkvask, korrektur, produksjon og design av kataloger og salgsinformasjon, samt oppdatere nettsteder og tilpasse alt innhold, både på papir og digitalt. Orage trykker årlig for ca. 20 millioner og kan også hjelpe din bedrift med gode trykkpriser.

Ta kontakt med thomas@orage.no for mer informasjon.