Tjenester til B2B-markedet

Orage er en innholdsleverandør. Vi produserer ca. 50.000 sider innhold på print og noen tusen artikler på web på alle nordiske språk hvert år. Vi har journalister, tekstforfattere, språkvaskere, korrekturlesere og designere. Mange bedrifter har forhandlere i hele Norden, og trenger hjelp med produksjon og oversettelse av salgsmateriell til alle nordiske språk. Dette kan vi løse – one stop shop!

Innen markedsføring kan vi tilby premium programmatiske annonsekampanjer på Techradar.com og 100+ andre nettsteder i Norden, med 10+ mill sidevisninger per måned. Ta kontakt med thomas@orage.no for mer informasjon.

Trenger du innhold til dine kunder?

Vi kan tilby innhold innen mange ulike kategorier. Du kan benytte hele eller deler av vårt innhold for å gi mer informasjon til dine kunder via websider, nyhetsbrev, DM eller andre flater – på norsk, svensk, dansk og finsk.

Våre redaktører og designere hjelper deg med å sette sammen riktig innhold med riktig uttrykk.
Innholdet kan streames til dine nettløsninger, eller vi kan sette opp egne nettløsninger for deg, med ønsket innhold og design.

Annonsering digitalt eller på papir

Orage når over 10+ mill lesere i Norden hver måned:
• Print: 10 millioner lesere via 300 publikasjoner i Norden per år.
• Web: 100+ nettsteder i Norden, 10+ mill sidevisninger per mnd.
• Techradar.com: 2 mill sessions per måned i Norden.
• Digital PDF: 5 millioner sidevisninger hver mnd i Sverige.

Kontakt Thomas for mer info. Mail: thomas@orage.no eller mobil 93042130.

Grafisk design

Vårt designteam har bakgrunn fra byråer og mediehus. Vi designer ca. 50 000 sider i året og 300 omslag som skal fange leserens oppmerksomhet. Våre designere kan hjelpe din bedrift med å fornye sitt design.

Ta kontakt med bens@orage.no for mer informasjon.

Orage vokser

Vi starter 2021 med 18 medarbeider og vet at vi kommer til å bli flere i årene som kommer. Vi har 400m2 lyse lokaler på øya Jarlsø utenfor Tønsberg. Her har vi en blanding av kontorer med 1-4 personer og åpne landskap. Vi har fire forretningsområder som overlapper hverandre og fungerer best når teamene samarbeider. Det er få liknende selskaper som Orage i Vestfold. Kan dette være aktuelt for deg?

Ta kontakt med oyvind@orage.no for mer informasjon.