Tjenester til B2B-markedet

Orage er en innholdsleverandør. Vi produserer cirka 50 000 sider innhold på print og noen tusen artikler på web på alle nordiske språk hvert år. Vi har journalister, tekstforfattere, språkvaskere, korrekturlesere og designere. Mange bedrifter har forhandlere i hele Norden og trenger hjelp med produksjon og oversettelse av salgsmateriell til alle nordiske språk. Dette kan vi løse – one stop shop!

Innen markedsføring kan vi tilby premium programmatiske annonsekampanjer på Techradar.com og 100+ andre nettsteder i Norden, med over 10 millioner sidevisninger per måned.

Ta kontakt med thomas@orage.no for mer informasjon.

Trenger du innhold til dine kunder?

Vi kan tilby innhold innen mange ulike kategorier. Du kan benytte hele eller deler av vårt innhold for å gi mer informasjon til dine kunder via websider, nyhetsbrev, DM eller andre flater – på norsk, svensk, dansk og finsk.

Våre redaktører og designere hjelper deg med å sette sammen riktig innhold med riktig uttrykk. Innholdet kan streames til dine nettløsninger, eller vi kan sette opp egne nettløsninger for deg, med ønsket innhold og design.

Annonsering digitalt eller på papir

Orage når over 10 millioner lesere i Norden hver måned:
Print: 10 millioner lesere via 300 publikasjoner i Norden per år.
Web: 100+ nettsteder i Norden, over 10 millioner sidevisninger per måned.
Techradar.com: 2 millioner sessions per måned i Norden.
Digital PDF: 5 millioner sidevisninger hver måned i Sverige.

Kontakt Thomas for mer info: thomas@orage.no eller 930 42 130.

Grafisk design

Vårt designteam har bakgrunn fra byråer og mediehus. Vi designer cirka 50 000 sider i året og 300 omslag som skal fange leserens oppmerksomhet. Våre designere kan hjelpe din bedrift med å fornye sitt design.

Ta kontakt med bens@orage.no for mer informasjon.