Om oss

Orage er et ungt og dynamisk forlag som utgir et bredt utvalg av magasiner, brukerguider, faktabøker, fargeleggingsbøker, trenings-/livsstilsbøker og flere andre publikasjoner. Vi har lisensavataler med flere av de største forlagene i Europa samt en samarbeidsavtale med Aller Forlag.

Av magasiner utgir vi det populærvitenskaplige magasinet Ny Vitenskap og Minecraft-magasinet Mineworld (Norge og Sverige)Vi utvider stadig vår portefølje og har flere planlagte utgivelser foran oss.

Våre medarbeidere:

Øyvind Therkelsen

Sjefen

Øyvind er en kreativ sjel som kombinerer salgsarbeid med grafisk produksjon. Han eier og leder Orage forlag.

Send e-post

Mobil: 92 08 75 75

Line Therkelsen

Redaktør

Line har hovedfag i pedagogikk og har en visjon om å spre kunnskap til folket. Hun bestemmer hva vi skal skrive om, dessuten sjekker hun om alt er sant.

Send e-post

Mobil: 91 72 45 15

Bens Aarø

AD/Grafisk designer

Bens er grafisk designer med mange års erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen. Han sørger for at produksjonen vår holder et faglig høyt nivå.

Send e-post

Mobil: 40 45 33 04

Jeanette Hanvik

Grafisk designer

Jeanette elsker å reise, men når hun er hjemme jobber hun som grafisk designer. I tillegg skriver hun litt artikler om det hun opplever.

Send e-post

Øystein Berg

Salg

Øystein er vår salgsansvarlige og jobber hardt for at våre produksjoner skal distribueres så bredt som mulig; i hele Skandinavia.

Send e-post

Mobil: 909 61 959

Rebecca Englund

Redaktør

Rebecca har ansvar for alle våre svenske produksjoner. I 2017 kan det faktisk bli så mange som 100 utgivelser i Sverige. Da er det godt å ha en redaktør og ansvarlig utgiver som er rask på labben.

Send e-post

Mobil: 454 18 703

Sindre Grading

Grafisk designer / prosjektleder

Sindre er en journalistutdannet potet med stor interesse for trykte medier. Definitivt litt klåfingra, for i Orage vil han gjerne bidra i samtlige faser av produksjonen.