Faktabøker

I tillegg til brukerhåndbøkene har vi lansert flere bokasiner i andre kategorier, blant annet Alt om Universet, Boken om Dyreriket og Det beste innen vitenskap. I 2015 øker vi produksjonen ytterligere og lanserer en rekke nye titler.

Historie

Gladiatorenes kamp for frihet i Colosseum er et kjent bilde på den romerske sivilisasjon – men hvordan var det egentlig å leve et liv der du  bokstavelig talt kjempet for livet? Hva slags samfunn hadde romerne og hvordan påvirker det oss i dag? Tenk å leve på dinosaurenes tid! Hvordan var det å være zulu-kriger eller musketer? Med dagens avanserte teknologi er det lett å glemme krigene, oppdagelsene, skapningene og menneskene som har lagt grunnlaget for der vi er i dag.

Her er noe for enhver slik at nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre kan hygge seg og lære noe nytt. Alle kapitlene støttes med imponerende bilder  og forklarende illustrasjoner, slik at du forstår emnene i detalj.

Bla om og la oss gjøre historien levende for deg!

Kjøp boken

Verdensrommet

I tusenvis av år har vi kikket opp mot himmelen og undret oss over hva som finnes der ute. I denne boka fra Ny Vitenskap gir vi deg siste nytt innen romfart og astronomi.

Bli oppdatert på siste nytt fra Mars, om livet på en romstasjon og NASAs New Horizons og Oppdrag Juno. Med disse romsondene får vi mer kunnskap om Pluto og dens måne Charon, foruten Jupiters mysterier og hvordan solsystemet ble til.

Dette er boka for deg som vil lære mer om våre naboplaneter i solsystemet, det ytre rom og de siste teoriene om sorte hull og mørk energi.

Kjøp Verdensrommet

180 sider med spørsmål og forbløffende svar

Liker du å vite litt om verden du lever i? Er du nysgjerrig på det meste og elsker quiz og spørreleker? Da har du funnet riktig bok. Her finner du forbløffende svar på de utroligste spørsmål og du får tilfredstilt ditt vitebegjær innen en rekke emner.

Kjøp 180 sider med spørsmål og svar

Ny vitenskap JUNIOR

I boka Ny vitenskap for Junior finner du mange av de mest spennende oppdagelsene vi har gjort om vår planet, kroppen vår, plantene og dyrene som vi deler Jorda med. Du blir kjent med forskningen som forklarer oss sammenhengene.

Kjøp Ny vitenskap JUNIOR

Ny vitenskap om KROPPEN

Vil du vite mer om immunforsvaret? Om lykke kan kjøpes? Vi presenterer 180 fargerike sider som vil forklare deg det meste du lurte på om den fantastiske menneskekroppen vår.

Kjøp Ny vitenskap om kroppen

Alt om Universet

Alt om Universet inneholder ny og spennende viten om vår galakse og kosmos. Her får du de beste artiklene og bildene samlet på ett sted. Det er «et must» for alle som er interessert i å lære mer om Universet.

KJØP ALT OM UNIVERSET

Boka om dyreriket

Med sine spektakulære bilder og illustrasjoner er boka et funn for alle dyreelskere. Den gir en fascinerende innsikt om pattedyr, fugler, reptiler, insekter og flere beboere på Jorda.

KJØP BOKA OM DYRERIKET

Det beste innen ny vitenskap

Velkommen til den første utgaven av Det beste fra ny vitenskap, med de kuleste artiklene fra magasinet Hvordan det virker. Er du klar til å fylle hjernen med fascinerende fakta om verden omkring deg? Få pirret nysgjerrigheten og få svar på spørsmål du ikke visste at du hadde?

Her kan du utforske verden gjennom seks spennende og inspirerende emner: teknologi, transport, miljø, historie, forskning og romfart.

KJØP DET BESTE INNEN NY VITENSKAP