Orage er et hurtigvoksende norsk forlag som utgir magasiner, bøker og bokasiner i massemarkedene i Norge, Sverige, Danmark og Finland. På tre år har Orage vokst fra 8 utgivelser i 2013 til 180 utgivelser i 2016. Bokasiner utgjør 90% av disse utgivelsene, og innholdet baserer seg på lisenser fra store engelske forlag som Imagine Publishing, Future, Immediate, Dorling Kindersley, Carlton mm. Orage har 11 ansatte samt en stor base med dyktige freelancere rundt om i Norden. Omsetningen i 2015 var 20 millioner kroner, og den vil passere 40 millioner i 2016. Budsjettet for 2017 er 250 publikasjoner som gir en omsetning på cirka 70 millioner kroner. Orage har 400 kvadratmeter med kontorlokaler på Jarlsø – en liten øy utenfor Tønsberg.

 

Stilling ledig
Forlagsredaktør/prosjektleder

Orage AS søker erfaren redaktør og prosjektleder for snarlig tiltredelse i 100% fast stilling i forlaget. Vi tilbyr en allsidig og utfordrende stilling i et positivt arbeidsmiljø og god mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag. Forlagsredaktøren har som oppgave å lede våre produksjoner fra antakelse til trykk og er hovedkontakt mot vårt nettverk av frilansere. Det legges vekt på språklig kompetanse, effektiv prosjektledelse og bred allmennkunnskap, samt generelt samfunnsengasjement. Erfaring fra forlag, bok eller magasin, og tekstproduksjon vil være en fordel.

Orage AS er et nordisk forlag i rask vekst med 11 ansatte i trivelige lokaler på Jarlsø utenfor Tønsberg. Som redaktør vil du jobbe tett med grafikere i å utvikle Nordens beste illustrerte faktautgivelser for massemarkedet.

Vi ønsker å høre fra deg som har:

• Relevant faglig bakgrunn
• Kommersiell teft
• Visuell forståelse, og gjerne kompetanse i InDesign
• Stor arbeidskapasitet
• Gode samarbeidsevner

• Evne til å håndtere flere samtidige prosesser, sikre framdrift og holde frister

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til redaksjonssjef Frode Bentsrud Hauenschild, telefon 916 42 473 / e-post: frode@orage.no eller forlagssjef Øyvind Therkelsen, telefon 920 87 575 / e-post: ot@orage.no.

Kortfattet søknad med referanser og CV sendes post@orage.no innen 22. januar 2017.

Arbeidssted: Tønsberg (Vestfold)
Type stilling: Fast stilling, Dagtid, Heltid/Deltid
Antall stillinger: 1
Lønn: Etter avtale
Søknadsfrist: 22.01.2017
Stilling ledig fra: 01.02.2017
Søknaden merkes: Forlagsredaktør
Kontaktperson: Øyvind Therkelsen